Content

Ieder goed artikel begint nog altijd met een goed verhaal.

Stap 1: Onderzoek

Voordat we aan de slag gaan met de content voor jouw website, gaan we eerst grondig onderzoek doen. In welke niche zit je, wie is je doelgroep, wat wil je bereiken en sluiten de zoekwoorden daar wel bij aan? Doordat we niet alleen tekstschrijvers zijn, maar online marketeers, kijken we naar het gehele plaatje. Denken we dat je met andere zoekwoorden een betere kans maakt? Dan zullen we dat altijd eerlijk met je delen. 

 

Stap 2: schrijven

Een van onze tekstschrijvers gaat vervolgens aan de slag met jouw content. Dat is altijd een vast contactpersoon, zodat je precies weet bij wie je moet zijn voor vragen. We reageren altijd binnen 24 uur, want we houden van korte lijnen en snel schakelen. Teksten kunnen variëren van informatief, activerend, amuserend of beschouwend. Afhankelijk van het doel van de tekst en je website maken we daar samen een plan voor!

 

Stap 3: Eindredactie

Meer ogen zien ook meer. Door een kritische eindredactie krijg jij de beste teksten. Geen teksten die draaien om het aantal woorden, maar om de inhoud. 

Wij zijn veel meer dan alleen een bureau, wij zijn jouw partner. Door onze allround kennis van online marketing kunnen we met je meekijken en -denken voor het beste resultaat! 

 

Wij zijn er klaar voor als jij dat ook bent!

Converterende teksten schrijven?

Download gratis de ultieme checklist voor winstgevende teksten.

Mock up e-book

Gelukt! Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail. Check je spam even voor de zekerheid.