Een team van specialisten

Over ons

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is al jarenlang de grootste community van Nederland op het gebied van affiliate marketing en dagelijks komen daar weer nieuwe leden bij. Zoveel ondernemers die starten met hun eigen affiliate marketing website. Er komt een tijd dat je wil gaan opschalen en meer succes uit je website wil halen. Dat is het punt waar wij instappen. Er kwamen zoveel cowboys in de markt die claimen goede content te leveren en een website sterker te maken, terwijl vaak het tegenovergestelde waar was. Daar moest verandering in komen. Door een eigen contentbureau op te richten kunnen we voor de leden al die waarde leveren en nog veel meer bieden.

Maak kennis met de specialisten

Danique

Founder & Online Marketing Specialist

Mijn passie voor taal in combinatie met data kwam al snel van pas in de online marketing. Dagelijks draai ik aan de knoppen voor succesvolle funnels en advertisement om voor jou een schaalbare onderneming neer te zetten!

Lyanda

Linkbuilding Specialist

Ik ben altijd al een verbinder geweest. Persoonlijk contact voor een mooi netwerk is wat ik het leukst vind aan mijn vak. Dagelijks zoek ik de beste domeinen en leg connecties voor toffe en creatieve samenwerkingen.

Jacko Meijaard

Jacko

Founder & Partner

In de ruim 10 jaar dat de Affiliate Marketing Revolutie bestaat is er altijd veel vraag geweest naar goede content en marketing. Om de kwaliteit te waarborgen heb ik samen met Danique Typely opgezet. Een plek waar ambitieuze ondernemers kunnen doorgroeien met echte professionals aan hun zijde.

Hairud Typely

Hairud

Tekstschrijver

Met woorden, teksten en verhalen spelen is altijd al een hobby geweest. Toen ik erachter kwam dat er nog veel meer achter zit, ben ik me gaan specialiseren in copywriting en nu schrijf ik dagelijks over de meest uiteenlopende onderwerpen! 

Joel Typely

Joël

Traffic manager

Het opschalen van onderneming vind ik het leukste wat er is. Ik draai campagnes voor grote e-commerce bedrijven, maar ook lokale ondernemingen. Iedere uitdaging ga ik aan en door een persoonlijke samenwerking gaan we samen voor het beste resultaat.

Jeffrey Typely

Jeffrey

SEA-specialist

Orde in de chaos brengen is helemaal mijn ding. Bij Typely zorg ik ervoor dat de klanten op tijd hun opleveringen krijgen en ik denk graag mee in de mogelijkheden als contactpersoon. Wil je graag even sparren? Laat het maar weten!

Over ons

Het team van Typely is niet zomaar een groep specialisten. We hebben geen gewone tekstschrijvers met een vlotte pen, maar marketeers die weten dat er meer dan alleen een sterke tekst moet staan. Door de verschillende disciplines samen te voegen hebben we SEO-specialisten, adverteerders met jarenlange ervaring met 10K+ budgetten per maand, en natuurlijk content specialisten. Stuur ons een berichtje en kom met ons in contact voor een resultaatgerichte samenwerking!

Converterende teksten schrijven?

Download gratis de ultieme checklist voor winstgevende teksten.

Mock up e-book

Gelukt! Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail. Check je spam even voor de zekerheid.