SEA

Google Ads voor direct meer resultaat

Vlijmscherpe targeting

Wie is jouw ideale bezoeker en welke mensen zijn het meest waarschijnlijk om te laten converteren? Dat is de vraag waar onze SEA-specialisten zich mee bezighouden. We maken een customer journey en bepalen de doelgroep op basis van je landingspagina. Vervolgens is het tijd om de eerste campagnes vorm te geven en data te verzamelen. Het optimaliseren gebeurt dagelijks, want alleen door erbovenop te zitten krijg je het beste resultaat.

 

Google Ads 

Als we het hebben over SEA, dan hebben we het over Google Ads. Die kunnen op allerlei manieren ingezet worden. Denk aan tekstadvertenties, shoppings ads, YouTube ads en natuurlijk banner campagnes waarmee je je website bezoekers kunt retargeten. Als je wil groeien met je website en klaar bent om op te schalen is dit the way to go! Maar pas op, als je niet goed weet wat je doet is het heel makkelijk om je geld hier te verbranden. Laat het dus over aan de professionals en geniet van het resultaat.

Meten is weten

Maandelijks krijg je van ons een rapportage. Geen ellenlange en saaie documentatie, maar een visualisatie en uitleg van wat er is gebeurd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij precies weet wat er met je website gebeurt en waarom we bepaalde keuzes maken. Met een overzicht van de resultaten kunnen we vervolgens actiepunten voor de opkomende maanden bepalen en direct bijsturen. De data vertelt ons welke kant we op moeten. 

Wij zijn er klaar voor als jij dat ook bent!

Converterende teksten schrijven?

Download gratis de ultieme checklist voor winstgevende teksten.

Mock up e-book

Gelukt! Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail. Check je spam even voor de zekerheid.