SEO

Hoger in Google voor niet alleen meer verkeer, maar ook meer commissies. Linkbuilding, keyword research en meer. The only way is up!

Rich snippets

Rich snippets zijn uitgelichte zoekresultaten met daarin een stukje tekst dat direct antwoord geeft op de vraag. Dit creëer je door middel van structured data. Wist je dat je met rich snippets de CTR tot 30% kan verhogen? Die resultaten zijn niet alleen goed voor de desbetreffende pagina, maar ook voor je domein autoriteit.

 

Zoekwoorden

Met alleen content ga je er niet komen helaas. De concurrentie is moordend en dus zul je met zwaarder geschut aan moeten komen om toch bovenaan in Google te komen. Dat doen we door een grondig zoekwoordenonderzoek. Ben je wel goed in schrijven, maar vind je het lastig om te bepalen waar je voor moet gaan? We’ve got your back! Maandelijks krijg jij voor 10 artikelen een groepering aan zoekwoorden met uitleg waarom je daarvoor moet gaan op basis van jouw website. 

 

Linkbuilding

Een sterk linkprofiel zorgt voor hogere rankings in Google, meer verkeer en een hogere domein autoriteit, míts het op de juiste manier is gedaan. Wij doen niet aan black hat SEO voor zoveel mogelijk linkjes, maar we bouwen aan een natuurlijk en krachtig linkprofiel waar je écht wat aan hebt! 

Wij zijn er klaar voor als jij dat ook bent!

Converterende teksten schrijven?

Download gratis de ultieme checklist voor winstgevende teksten.

Mock up e-book

Gelukt! Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail. Check je spam even voor de zekerheid.