Uitbesteden

Delen is vermenigvuldigen. Wij nemen de zorgen voor jou uit handen, zodat jij maandelijks blijft groeien. Ook als je er even geen tijd voor hebt.

Hoe werkt het?

Bij Typely hebben we jarenlange ervaring als het aankomt op online marketing. Wij hebben daarom een systeem opgezet dat zichzelf al jaren bewijst. Affiliate marketing betekent consistentie. Zonder lange termijn strategie gaat het simpelweg niet werken. Daarom werken wij als volgt:

1. Kies jouw ideale pakket. Wil je van meerdere diensten gebruikmaken? Neem dan contact met ons op.

2. Ieder pakket geldt voor 6 maanden. Zo kunnen wij ons maximaal vastbijten in jouw project en ga jij gegarandeerd resultaat zien.

3. De eerste maand reken je direct af, de opvolgende maanden worden middels een incasso gefactureerd.

4. Na het afrekenen nemen we contact met je op voor een intakegesprek

5. Een van onze teamleden gaat met jouw project aan de slag en zal in nauw contact het maximale uit jouw website halen! 

Content pakketten

Volledige uitbesteding van jouw affiliate marketing website?

SEO pakketten

Advertising pakket

The key to success is to start
before you are ready

Wat onze klanten zeggen

Danique kan ik van harte aanbevelen. Iemand die professioneel en klantgericht werkt. Met oog voor de wensen van de klant, weet ze dit op een juiste wijze in te schatten en snel te handelen. Het door mijzelf opstellen van een concepttekst is geen probleem, echter de juiste formulering vraagt toch echt een professioneel tekstschrijver. En dat levert Danique uitstekend.
Yvonne van Bruggen

PvdA/GroenLinks

De affiliate marketing revolutie is een praktische handleiding om je eerste affiliate website op te zetten. De meerwaarde haal ik uit het forum waar veel gelijkgestemden aanwezig zijn, die bereid zijn te helpen. Het is tof successen te delen etc..

Voordat ik begon waren mijn dromen enkel dromen. Nu heb ik een plan deze daadwerkelijk te realiseren. En sinds kort ben ik zonder werkgever. Dus... ja; levensveranderendTen goede natuurlijk!!!

Wouter Buijs

Jacko is de go to guy als je een laptop lifestyle ambieert. Door zijn hoge expertise over affiliate marketing kan Jacko daadwerkelijk andere succesvol trainen en begeleiden om zo een (semi) passieve stroom van inkomsten te generen.
Jacko is een echte Zeeuw. Nuchter, vriendelijk en goud eerlijk. Warm aanbevolen.

Joost Wohl

Kom in contact

Wil je graag in contact komen voor een specifieke aanvraag? Ook dat is geen probleem. Maatwerk aanvragen voor jouw affiliate project en het uitbesteden van websitebeheer is allemaal mogelijk. Wees zo specifiek mogelijk in je bericht en laat ons weten wanneer je bereikbaar bent. Dan nemen we z.s.m. contact op!

Converterende teksten schrijven?

Download gratis de ultieme checklist voor winstgevende teksten.

Mock up e-book

Gelukt! Binnen enkele minuten ontvang je van ons een mail. Check je spam even voor de zekerheid.